Skip links

O nama

Platforma koja povezuje pacijente i liječnike

Registriraj se i isprobaj

Za naše korisnike…

Zašto ovo radimo?

MEDIION smo napravili iz svoje potrebe da nam zdravstveni stručnjaci budu dostupni na daljinu zajedno sa svim našim zdravstvenim podacima. Živimo ideju da pažljivo razvijen povoljniji, jednostavniji, brži, sigurniji i učinkovitiji pristup najboljim liječnicima doprinosi boljem zdravlju.

Što omogućavamo?

Kroz našu platformu nudimo usluge telekonzultacije, pisane konzultacije i mogućnost dogovaranja posjeta liječniku uživo.

Kako to radimo?

Razvojem aplikacija zajedno s deseci pacijenata i liječnika posvetili smo se da iznjedrimo što bolje i intuitivnije rješenje koje uvijek ima zdravlje na prvome mjestu. Zdravlje i vrijeme su nam uz sigurnost tri najveće vrijednosti i zato predano poboljšavamo naša rješenja, radeći ih za sebe kao pacijente.

… i partnere.

Zašto ovo radimo?

Vjerujemo da zdravstveni djelatnici zaslužuju više od informatičke podrške kako bi oni mogli brže, više i za njih povoljnije poboljšati zdravlje drugima. Zdravlje nam je jedna od tri najveće vrijednosti i zato skrbimo za podršku onih koji skrbe za zdravlje svih nas ostalih.

Što omogućavamo?

Svojim digitalnim rješenjima za Vašu ordinaciju nudimo online: ugovaranje termina, kartoteku pacijenata, pisane konzultacije i video konzultacije, pažljivo prilagođene Vašim potrebama. Želimo Vam ponuditi više kako biste poduzetnički mogli u istom vremenu ostvariti više i proširiti svoje poslovanje.

Kako to radimo?

Duboko vjerujemo u sigurnost, vrijeme i zdravlje i sanjamo o svijetu u kojemu će svatko uz manje uloženog vremena biti zdraviji i sigurniji. Naš tim je posvećen svakodnevnom poboljšavanju rješenja za liječničke ordinacije jer tako ostvarujemo svoju svrhu dajući svoj mali doprinos sigurnosti, vremenu i zdravlju uz Vašu podršku bez koje ovo rješenje ne bi bilo ovoliko dobro.

Podaci o tvrtki

Puni naziv tvrtke

Mediion technologies d.o.o.

Broj sudskog registra

07000745

Porezni broj

HR03243979549

Adresa sjedišta

Zinke Kunc 9, 42000 Varaždin, Hrvatska

Telefon

+385 1 3855 855

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima možete pročitati u Politici o kolačićima.